SAP expert

Jij bent SAP expert. Bij Eswelt zijn we experts in het maken van de beste job-match binnen ERP & CRM. Verspil geen tijd met het zoeken naar de optimale vacature; wij hebben die al in ons netwerk. Laat ons weten waar jouw expertise in SAP het meest van waarde kan zijn en in welke branche je wilt werken. Wij weten waar voor jou de interessante uitdagingen liggen. Laat Eswelt het voor je regelen. 

Over SAP

SAP is een veelgebruikt ERP softwaresysteem dat bedrijfsprocessen stroomlijnt. SAP-experts analyseren behoeften, richten systemen in en trainen gebruikers voor optimale implementatie en gebruik. Dit leidt tot efficiëntere processen en hogere effectiviteit. Zoals verbeterde productiviteit, betere klantenservice en het behalen van financiële doelen. De populariteit van SAP komt door zijn veelzijdigheid en naadloze integratie met bedrijfsfuncties.  

De aanpak van Eswelt

Door goed naar jou te luisteren en de focus op één ERP of CRM-specialisme, één type contractvorm en één regio, weten onze accountmanagers en recruiters precies welk project, bedrijf of welke vacature in ons netwerk bij jou past. Je krijgt begeleiding en ondersteuning tijdens en ná je sollicitatieproces, en wordt onderdeel een hechte kennis-community. Vertel ons je ambities en voorkeuren, dan gaan we samen aan de slag om jouw toekomst vorm te geven.   

Waar kom je te werken

Zoek jij een project dat past bij jouw SAP-expertise? Onze partners wachten op jou! Zeker ook met oog op de transitie naar SAP S/4HANA. Of jouw kracht nou ligt aan de finance-, productie-, HR- of technische kant van SAP, er is een breed scala aan sectoren dat jou nodig heeft. Van Energie tot Retail en van FMCG tot Hightech. Wij denken strategisch mee met de organisaties in ons netwerk. Zo weten we precies waar jij met jouw kennis en skills de meeste impact kunt maken en verder kunt groeien. Ontdek met ons waar jouw nieuwe uitdaging ligt!  

Populaire SAP profielen

SAP Finance Consultant – SAP Finance Solution Architect

Ben jij SAP Finance expert? Dan automatiseer en optimaliseer jij financiële processen, zoals boekhouding, controlling en rapportages. Als SAP Finance consultant of solution architect heb je diepgaande kennis van financiële regelgeving, sterke analytische vaardigheden en bent expert in de SAP FI/CO modules. 

SAP Supply Chain Management (SCM) – Consultants en Solution Architects

Consultant of Solution Architect op het gebied van SAP Supply Chain Management? Dan optimaliseer jij logistieke processen, van inkoop tot distributie. Hiervoor heb je grondige kennis van supply chain management, weet je alles van de SAP SCM modules, en ben je een kei in het aanpakken en oplossen van problemen. 

SAP Manufacturing & Production – Consultants en Solution Architects

Als SAP Manufacturing & Production expert digitaliseer en stroomlijn jij productieprocessen met SAP’s PP en MES oplossingen. Jouw doel: het verbeteren van productie-efficiëntie, kostenreductie en kwaliteitsbeheer. Het is daarbij belangrijk dat je kennis hebt van productieprocessen en vaardig bent in SAP Manufacturing software. Ook bezit je sterk analytisch inzicht, voor het maken van datagedreven beslissingen. Benieuwd waar jij aan de slag kunt als consultant of solution architect? 

SAP Project Manager

Ga aan de slag als SAP Project Manager leid en beheer je SAP-projecten. Daarbij staan planning, budgettering en teamcoördinatie centraal. Is dat helemaal jouw ding? Dan beschik jij ongetwijfeld over sterke leiderschapskwaliteiten, uitstekend organisatievermogen, en uiteraard diepgaande kennis van SAP-systemen. 

SAP Enterprise Asset Management – Consultants en Solution Architects

Als SAP Enterprise Asset Management expert beheer je bedrijfsmiddelen via SAP’s EAM module. Als SAP EAM consultant of solution architect, ligt je focus op het optimaliseren van onderhoudsplanning, levenscyclusbeheer van assets en het nauwkeurig controleren van kosten. Je combineert jouw inzicht in asset management met sterke analytische vaardigheden en gedegen kennis van SAP EAM.  

SAP Technical Developer – SAP Technical Solution Architect

SAP Technical Developers en Solution Architects ontwikkelen en finetunen de technische infrastructuur van SAP-systemen. Als developer of architect heb je diepgaande kennis van SAP-architectuur, die je combineert met goede programmeervaardigheden in ABAP Fiori en/of Business Technology platform. Verder houd jij je bezig met complexe systeemintegraties en weet je technische uitdagingen creatief en effectief op te lossen. 

Vacatures voor

SAP experts

Wat zijn de actuele openstaande ERP & CRM vacatures en projecten in België? Bekijk het vacatureoverzicht.

Breed scala aan partners

Van startups tot multinationals, je vindt ze in ons netwerk. Een greep uit onze partners.

The experience of

SAP Consultant Philippe

"Bij Eswelt is alles prettig en efficiënt geregeld. De processen zijn gestroomlijnd, ik word als freelancer altijd op tijd betaald, en ook als het gaat om verlenging van de opdrachten werkt Eswelt zeer proactief."

The experience of

Punch Powertrain - Team lead Carl

“Een goede klik met mijn vaste recruitment consultant heeft veel toegevoegde waarde. De samenwerking verloopt dan heel vlot.”

Van consulting tot vast: kies wat bij je past

Vind via Eswelt dat onvindbare ideale SAP-project dat matcht met jouw ambitie, wensen en skills. En snel! Van innovatieve startups tot bekende multinationals, wij hebben ze in ons netwerk. We introduceren je en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen: van consulting tot vast en alles ertussenin.  

Consulting

Treed als SAP specialist in dienst bij Eswelt en ga als consultant aan de slag bij één van onze klanten.  

Meer over consulting

Werving & selectie

Vind een vaste job op het gebied van SAP die past bij jouw ambities, wensen en skills. 

Meer over werving & selectie

Insights en events

Lees hier insights en updates van Eswelt, over SAP, en op het gebied van ERP & CRM in het algemeen. En ontdek de events die wij voor jou organiseren.

  • Microsoft Dynamics
  • Insights & events
  • SAP
  • Insights & events