Microsoft Dynamics expert

Jij bent Microsoft Dynamics expert. Bij Eswelt zijn we experts in het maken van de beste job-match binnen ERP & CRM. Verspil geen tijd met het zoeken naar de optimale vacature; wij hebben die al in ons netwerk. Laat ons weten waar jouw expertise in Microsoft Dynamics 365 het meest van waarde kan zijn en in welke branche je wilt werken. Wij weten waar voor jou de interessante uitdagingen liggen. Laat Eswelt het voor je regelen. 

Over Microsoft Dynamics

Met de ERP- en CRM-systemen van Microsoft Dynamics 365 kunnen organisaties hun operaties stroomlijnen. Ze ondersteunen en/of automatiseren onder andere verkoop-, finance-, HR-, productie- en serviceprocessen. Ben jij Dynamics 365 expert? Dan richt jij je op implementatie en optimalisatie. Op adviserend- of uitvoerend niveau, of een combinatie daarvan. Jouw expertise helpt bedrijven efficiënter te werken, van klantrelatiebeheer tot financieel management.  

De aanpak van Eswelt

Door goed naar jou te luisteren en de focus op één ERP of CRM-specialisme, één type contract en één regio, weten onze accountmanagers en recruiters precies welk project, bedrijf of welke vacature in ons netwerk bij jou past. Je krijgt begeleiding en ondersteuning tijdens en ná je sollicitatieproces, en wordt onderdeel een hechte kennis-community. Vertel ons je ambities en voorkeuren, dan gaan we samen aan de slag om jouw toekomst vorm te geven.     

Waar kom je te werken

Op zoek naar een Dynamics 365-project dat past bij jouw expertise? Onze partners hebben jou nodig om hun bedrijf efficiënter in te richten! Of je nu gespecialiseerd bent in ERP of CRM, de analyse- of development-kant, adviserend of uitvoerend; je kunt aan het werk in diverse sectoren. Wij werken nauw samen met de organisaties in ons netwerk. Vaak al vóórdat zij MS Dynamics implementeren. Zo weten we precies waar jij met jouw kennis en skills de meeste impact kunt maken. Ontdek waar jouw nieuwe uitdaging ligt!  

Populaire Microsoft Dynamics profielen

Dynamics Navision / MS Dynamics 365 Business Central

Dynamics Navision/365 Business Central is een toegankelijk, compleet pakket dat vrijwel alle denkbare bedrijfsprocessen ondersteunt. Als Dynamics Navision- of 365 Business Central Consultant help je bij implementatie en optimalisatie. Bijvoorbeeld op het gebied van analyse, projectmanagement, implementatie, development of applicatiebeheer. Afhankelijk van je rol is het van belang dat je processen kan doorgronden, verbeteren, organisaties meeneemt in verandering (Project Management), en/of diepgaande kennis hebt van standaard functionaliteiten (Consultancy). 

MS Dynamics AX / 365 F&O

Als Dynamics AX / 365 F&O expert weet jij alles van de functies, mogelijkheden, implementatie en optimalisatie van dit uitgebreide en complexe pakket. Er zijn Dynamics AX / 365 F&O vacatures – veelal bij grotere organisaties - op het gebied van o.a. analyse, projectmanagement, consultancy, development of applicatiebeheer. Afhankelijk van je rol is het van belang dat je processen kan doorgronden, verbeteren, organisaties meeneemt in verandering (Project Management), en/of diepgaande kennis hebt van standaard functionaliteiten (Consultancy). 

MS Dynamics CRM / 365 CE

Dynamics CRM / 365 CE is software voor o.a. service, field service, sales en marketing. Als consultant help je organisaties bij implementatie en optimalisatie. Weet jij alles van configuratie, probleemoplossing en klantgericht werken? Dan zijn jouw skills gewild voor bijvoorbeeld analyse, projectmanagement, implementatie, development of applicatiebeheer.  

Microsoft Dynamics

vacatures

Wat zijn de actuele openstaande ERP & CRM vacatures en projecten in België? Bekijk het vacatureoverzicht.

Breed scala aan partners

Van startups tot multinationals, je vindt ze in ons netwerk. Een greep uit onze partners.

The experience of

SAP Consultant Philippe

"Bij Eswelt is alles prettig en efficiënt geregeld. De processen zijn gestroomlijnd, ik word als freelancer altijd op tijd betaald, en ook als het gaat om verlenging van de opdrachten werkt Eswelt zeer proactief."

The experience of

Punch Powertrain - Team lead Carl

“Een goede klik met mijn vaste recruitment consultant heeft veel toegevoegde waarde. De samenwerking verloopt dan heel vlot.”

Van consulting tot vast: kies wat bij je past

Vind via Eswelt het Microsoft Dynamics project dat matcht met jouw ambitie, wensen en skills. En snel! Van innovatieve startups tot bekende multinationals, wij hebben ze in ons netwerk. We introduceren je en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen: van consulting tot vast en alles ertussenin. 

Consulting

Treed als Microsoft Dynamics in dienst bij Eswelt en ga als consultant aan de slag bij één van onze klanten.  

Meer over consulting

Werving & selectie

Vind een vaste job in jouw Microsoft Dynamics expertise, die past bij jouw ambities, wensen en skills. 

Meer over werving & selectie

Insights en events

Lees hier insights en updates van Eswelt, over Microsoft Dynamics 365, en op het gebied van ERP & CRM in het algemeen. En ontdek de events die wij voor jou organiseren.

  • Microsoft Dynamics
  • Insights & events
  • SAP
  • Insights & events